Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Styx STOU SAE 10W/30

Vaj universal traktori

Styx STOU SAE 10W/30

Specifikimet

 • ACEA E3
 • API CG-4
 • API GL-4
 • API SF
 • ALLISON C4
 • EATON VICKERS I-280-S
 • EATON VICKERS M-29505
 • Case MS 1204
 • Case MS 1206
 • Case MS 1207
 • Case MS 1209
 • JOHN DEERE JDM J20C
 • JOHN DEERE JDM J20D
 • JOHN DEERE JDM J27
 • MB 227.1

Segmentet

Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Shkalla e lartë e shpërndarjes dhe detergjentit
 • Excellent oxidation stability
 • Mbrojtje e shkëlqyer kundër konsumit, gryerjes dhe shkumës

Përshkrimi

Styx STOU është një vaj mineral Super Tractor Universal, i përpunuar për aplikimin në motor, transmision, frena të lagura në vaj dhe në sistemet hidraulike për traktorë, auto-kombaina, korrësit dhe makineri me ose pa motor turbo. Falë karakteristikës së tij universale, kjo siguron një avantazh të padyshimtë të mirëmbajtjes, duke parandaluar gabimet në mbushje me vaj dhe duke pasur një sasi të kufizuar produktesh në magazinim.

Styx STOU mund të përdoret gjatë gjithë vitit, duke siguruar një ndezje të përkryer në temperatura të ftohta, zvogëlon fërkimin dhe mban motorin e pastër. Kjo lejon një interval optimal të punës. Styx STOU gjithashtu ofron një mbrojtje të përkryer kundër korrozionit, oksidimit dhe veshjes, madje edhe nën ngarkesa ekstreme në transmisione. Një nivel optimal i detergjentit dhe shpërndarjes mban vajin stabël dhe sistemi pastrohet nga çdo papastërti.

Styx STOU nuk është i zbatueshëm në motorët me naftë të pajisur me Diesel Particle Filter (DPF)

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline