Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
ACEA E3
API CG-4
API GL-4
API SF
ALLISON C4
EATON VICKERS I-280-S
EATON VICKERS M-29505
Case MS 1204
Case MS 1206
Case MS 1207
Case MS 1209
JOHN DEERE JDM J20C
JOHN DEERE JDM J20D
JOHN DEERE JDM J27
MB 227.1
Segmente
Agriculture
Mining

Styx STOU SAE 15W/40

Vaj universal traktori

Përshkrim

Përfitime

  • Shkalla e lartë e shpërndarjes dhe detergjentit
  • Oksidimi i shkëlqyer dhe stabiliteti termik
  • Mbrojtje e shkëlqyer kundër konsumit, gryerjes dhe shkumës

Në dispozicion në

size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L