Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Styx STOU SS

Vaj universal traktori gjysëm sintetik

Styx STOU SS

Specifikimet

 • ACEA E3
 • API CG-4
 • API GL-4
 • API GL-5
 • API SF
 • CATERPILLAR TO-2
 • FORD M2C159B
 • FORD M2C159C
 • FORD New Holland 82009202
 • JOHN DEERE JDM J20C
 • JOHN DEERE JDM J27
 • MB 227.1
 • MIL-L-2104D
 • MIL-L-2105
 • Massey Ferguson MF 1139
 • Massey Ferguson MF 1144

Segmentet

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Styx STOU SS SAE 10W / 40 është një vaj multi gradë Universal Super Tractor, i përpunuar për aplikimin në motor, transminsion, frena të lagura në vaj dhe në systemin e hidraulikëve të auto-kombainave, korrëse dhe makineri që punojnë jashtë rrugës me ose pa motor turbo. Falë karakteristikës së tij universale, kjo siguron një avantazh të padyshimtë të mirëmbajtjes, duke parandaluar gabimet në mbushjen me vaj dhe duke pasur një sasi të kufizuar magazinimi vaji.

Styx STOU SS është vaj i formuluar me cilesi të larta të rafinuara minerale dhe sintetike, në kombinim me një paketë të dedikuar dhe unike shtesë për të përmbushur të gjitha kërkesat e STOU. Mund të përdoret gjatë gjithë vitit, duke siguruar një ndezje të përkryer në motorë të ftohtë, zvogëlon fërkimet dhe mban motorin e pastër. Kjo lejon një interval optimal të nisjes. Styx STOU SS gjithashtu ofron një mbrojtje të përkryer kundër korrozionit, oksidimit, formimit të shkumave dhe veshjen, madje edhe nën ngarkesat më ekstreme në transmisione. Një nivel optimal i detergjentit dhe shpërndarjes e mban vajin dhe sistemin e pastër nga çdo papastërti. 

Styx STOU SS nuk është i aplikueshëm në motorët me naftë të pajisur me Diesel Particle Filter (DPF)

Produkte të ngjashme

Nuk ka produkte që lidhen me këtë produkt.

Në dispozicion në

 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2019 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline