Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Styx UTTO FS

Vaj transminsioni universal për traktorë plotësisht sintetik

Styx UTTO FS

Specifikimet

 • API GL-4
 • ALLISON C4
 • CATERPILLAR TO-2
 • FORD M2C134D
 • Case MS 1206
 • Case MS 1207
 • Case MS 1210
 • JOHN DEERE JDM J20C
 • JOHN DEERE JDM J20D
 • VOLVO WB 102
 • ZF TE-ML 03E
 • ZF TE-ML 05F
 • ZF TE-ML 06K
 • Massey Ferguson MF 1135
 • Massey Ferguson MF 1143
 • Massey Ferguson M1143
 • Massey Ferguson MF 1145

Segmentet

Agrikulturë, Miniera

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Very favourable friction characteristics
 • Suitable for use in systems with “wet” brakes
 • Eliminon ashklat
 • Very good shear stability
 • Rezistencë ndaj konsumit, gryerjes dhe shkumës
 • Anti-shkumë shumë i mirë

Përshkrimi

Styx UTTO FS është vaj hidraulik dhe vaj transmetuesi i integruar multifunksional plotësisht sintetik për traktorë. Styx UTTO FS është i përshtatshëm për traktorë që kanë nevojë për një lubrifikues për sistemin hidraulik, transmetimin, diferencimin, frenat e lagura në vaj dhe të diskut të freksionit. Styx UTTO FS është formuluar nga vajra sintetike bazë me aditivë të posaçëm për të përmirësuar viskozimetrin, Përmban aditiv anti fërkime për presion ekstrem dhe parandalon konsumimin e sipërfaqeve metalike me shpejtësi të lartë dhe ngarkesa të rënda. Styx UTTO FS është i përshtatshëm për të gjithë traktorët modernë.

Styx UTTO FS nuk është një vaj motori.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline