Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
API GL-4
ALLISON C4
CATERPILLAR TO-4
EATON VICKERS I-280-S
EATON VICKERS M-2950-S
FORD M2C86B
FORD M2C134D
Case MS 1204
Case MS 1206
Case MS 1207
Case MS 1209
Denison (pump only) HF (-0-2)
DIN 51524-3
JOHN DEERE JDM J20C
JOHN DEERE JDM J20D
VOLVO WB 101
ZF TE-ML 03E
ZF TE-ML 05F
ZF TE-ML 06K
Massey Ferguson MF 1135
Massey Ferguson MF 1143
Massey Ferguson MF 1145
Sauer Sundstran/Danfoss
JCMAS HK P-041
Kubota: UDT fluid
NH410B
NH420A
New Holland 82948718
Valtra G2-08
Valtra G2-B10
I.H.C: B-5 & B-6 Hydran
White: Q-1705
White: Q-1722
White: Q-1766B
White: Q-1802
White: Q-1826
Segmente
Agriculture
Mining

Styx UTTO SAE 85W

Vaj transminsioni universal për traktorë

Përshkrim

Përfitime

  • Kapacitet mbajtës i ngarkesës së lartë
  • Ai i siguron sistemeve hidraulike funksionimin e duhur, zvogëlon gryerjet, garanton funksionimin e duhur të freksionit, frenave dhe të filtrave shumë mirë.

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs