Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
GM LS-2
DIN 51502: CGLP
ISO 6743-13: L-GA/GB
Segmente
Mining
Industrial

Themis 150

Vaj për siperfaqe te rëshqitëshme dhe udhëzues

Përshkrim

Përfitime

  • Aftësi e shkëlqyeshme të vajosjes të metaleve
  • Jo gëryerse për metalet si dhe për materialet jo metalike
  • Kapacitete të jashtëzakonshme për bartjen e ngarkesës
  • Eliminon ashklat
  • Ofron karakteristika të shkëlqyeshme të shtresëzimit në prezencën e sipërfaqeve me bazë uji
  • Asnjë reagim i padëshiruar ndaj rrëshirës së sipërfaqeve të veshura
  • Mbrojtje shumë e mirë ndaj korrozionit

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs