Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Themis 68

Vaj për siperfaqe te rëshqitëshme dhe udhëzues

Themis 68

Specifikimet

 • GM LS-2
 • DIN 51502: CGLP
 • ISO 6743-13: L-GA/GB
 • Cincinnatti Machine : P-47 (ISO VG 68)

Segmentet

Miniera, Industri

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Aftësi e shkëlqyeshme të vajosjes të metaleve
 • Jo gëryerse për metalet si dhe për materialet jo metalike
 • Kapacitete të jashtëzakonshme për bartjen e ngarkesës
 • Eliminon ashklat
 • Ofron karakteristika të shkëlqyeshme të shtresëzimit në prezencën e sipërfaqeve me bazë uji
 • Asnjë reagim i padëshiruar ndaj rrëshirës së sipërfaqeve të veshura
 • Mbrojtje shumë e mirë ndaj korrozionit

Përshkrimi

Lubrifikantët Themis janë vajra të përbërë posaçërisht për lubrifikimin e rëshqitësëve dhe shinave. Ato janë zhvilluar posaçërisht për të eliminuar fenomenin e ngecjes së rëshqitjes në operacionet e mjeteve në makineri. Kombinimi i përbërësve, vajrave të veçanta bazë dhe aditivëve i jep atij stabilitet në levizje, vajosje ekstreme, shpërndarje dhe aftësinë e jashtëzakonshme të mbajtjes së ngarkesës.

Themis mund të përdoret për udhëzimet e rrugëve dhe mënyrave të rrëshqitjes. Vaji me rrëshqitje ISO 68 është më shumë për aplikime horizontale, ISO 150 dhe 220 për aplikime vertikale. ISO 32 është gjithashtu i përshtatshëm për rrugët horizontale dhe për makinat me mënyra të centralizuara si dhe për sistemet hidraulike.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline