Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
Segmente
Mining
Industrial

Themperion ISO-VG 22

Vaj për transferim nxehtësie

Përshkrim

Përfitime

  • Stabilitet i shkëlqyer termik, oksidues dhe pastrues
  • Rezistencë e jashtëzakonshme ndaj plasaritjeve termike dhe dekompozimit për të mundësuar performancë të shkëlqyeshme të vajit me ruajtje të mirë të aftësisë së transferimit të nxehtësisë, duke lejuar një performancë deri në maksimum të temperaturës së vaj
  • Minimizon formimin e depozitave dhe rritjen e viskozitetit
  • Jo gryerse ndaj aluminit, çelikut, bakrit, ose bronzit

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs