Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Thor ISO VG-100

Lubrikant për pneumatik ajri dhe vegla me ajer

Thor ISO VG-100

Specifikimet

 • Chicago Pneumatics
 • Ingersoll-Rand
 • Sidèrurgie Française
 • Joy Manufacturing
 • Gardner-Denver

Segmentet

Miniera, Industri

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Thor Airtool ka forcë të shkëlqyer të siperfaqes se vajit, lubrifikim optimal edhe në temperatura të ulëta. Një vajosje e shkëlqyeshme siguron mbrojtje optimale të pjesëve të lubrifikuara.
 • Thor Airtool minimizon formimin e depozitave ose aspak formimin e mjegullës së vajit dhe është i përshtatshëm për ngarkesa të lehta dhe të rënda dhe nuk ka erë të pahijshme dhe nuk është toksike.
 • Rekomandohet për paisje pneumatike.

Përshkrimi

Vajrat Thor Airtool janë vajra me cilësi të lartë të zhvilluar për lubrifikim e veglave pneumatike. Thor Airtool është i përbërë nga një përzierje e vajrave bazë të zgjedhur me aditivë për të dhënë lubrifikim, ndarjen nga ajri, anti-ndryshk, presion ekstrem, stabilitet oksidimi dhe karakteristika të ngjitjes për të marrë një produkt i cili plotëson kërkesat e kërkuara nga prodhuesit e veglave pneumatike cilësore. Thor Airtool rekomandohet për lubrifikimin e linjës së ajrit në fraksione të rëndë. Cilësitë e larta të Thor Airtool rrit funksionimin e performancës si dhe për pajisjet shoqëruese siç janë matrapikët, sheshues betoni, gurë thyesit e guroreve, copëtues gurësh, gur pastruesit dhe vibratorët e betonit. Thor Airtool mund të përdoret gjithashtu për pajisje të lehta në detyra të tilla si çekiçët e goditjes, çekiçët e gozhdëve, zdrukthtaritë, sharrat e drurit, sharrat, shkallëzimi dhe mjetet e prerjes, ngritësit e ajrit etj. Për shfrytëzim optimal të cilësive të Thor Airtool makineritë ose pajisjet duhet të jenë të pastra nga uji dhe ndotja.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline