Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
Chicago Pneumatics
Ingersoll-Rand
Sidèrurgie Française
Joy Manufacturing
Gardner-Denver
Segmente
Mining
Industrial

Thor ISO VG-150

Lubrikant për pneumatik ajri dhe vegla me ajer

Përshkrim

Përfitime

  • Thor Airtool ka forcë të shkëlqyer të siperfaqes se vajit, lubrifikim optimal edhe në temperatura të ulëta. Një vajosje e shkëlqyeshme siguron mbrojtje optimale të pjesëve të lubrifikuara.
  • Thor Airtool minimizon formimin e depozitave ose aspak formimin e mjegullës së vajit dhe është i përshtatshëm për ngarkesa të lehta dhe të rënda dhe nuk ka erë të pahijshme dhe nuk është toksike.
  • Rekomandohet për paisje pneumatike.

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs