Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Vector 5.1

Vaj frenash hidraulik dot 5.1

Vector 5.1

Specifikimet

 • ISO 4925 FMVSS-116
 • FMVSS-116 DOT 3
 • FMVSS-116 DOT 4
 • FMVSS-116 DOT 5.1
 • SAE J 1704
 • SAE J 1704

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Gara, Miniera

Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Rymax Vector 5.1 rekomandohet për sistemet e frenave ABS dhe ASR. Sidomos viskoziteti i ulët i këtij produkti në krahasim me vajrat e frenave DOT 3 dhe DOT 4, përshtatet shumë mirë në këto sisteme. Vajrat e frenimit Rymax DOT 5.1 kanë një “pikë vlimi të lartë” me të cilën rreziku i bllokimit të ajrit është reduktuar fuqishëm. Kjo është e rëndësishme kur përdoret dendshëm frenat, të cilat lidhen me gjenerimin e nxehtësisë së lartë.

Për arsye sigurie, vaji i frenave duhet të ndryshohet rregullisht, sipas udhëzimeve të OEM. Rymax Vector 5.1 mund të përzihet me vajra të tjerë të frenave sintetike që plotësojnë kërkesat e FMVSS 116 DOT 3, DOT 4 dhe DOT 5.1 dhe mund të aplikohen në sistemet që përshkruajnë këto specifikime.

Rymax Vector 5.1 nuk do të ndikojë në gominat e pistonit, tubat e lëngjeve të frenave ose unazat e gominave.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline