Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Vector R

Lëng frenash hidraulike për gara

Vector R

Specifikimet

 • ISO 4925
 • JIS K 2234

Segmentet

Gara, Motoçikletë, Autovetura

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Vektori ynë 4+ ka një 'pikë vlimi të lagësht' të lartë, me të cilën rreziku i bllokimit të avullit është reduktuar fuqishëm.
 • Vektori ynë 4+ mund të përzihet me lëngje të tjera sintetike të frenave që plotësojnë specifikimet FMVSS 116 DOT 3, DOT 4 dhe DOT 5.1.

Përshkrimi

Rymax Vector R rekomandohet për sistemet e frenave ABS dhe ASR. Veçanërisht me viskozitet të ulët, krahasuar me lëngjet origjinale të frenave DOT 4, rezistence e larte. Rymax Vector R është veçanërisht i përshtatshëm dhe gjithashtu i rekomanduar në sistemet e reja të frenimit.

Këto sisteme gara karakterizohen më së shumti nga tubat e hollë të lëngjeve të frenave (më fleksibile, më pak materiale). Në temperatura të ulëta, këto sisteme kërkojnë një lëng frenash me një viskozitet më të ulët për të garantuar një kohë të shpejtë përgjigjeje.

Rymax Vector R ka një 'pikë vlimi të lartë' me të cilën rreziku i bllokimit të avullit është reduktuar fuqishëm. Vector R mund të përzihet me lëngje të tjera të frenave sintetike që plotësojnë kërkesat e FMVSS 116 DOT 3, DOT 4 dhe DOT 5.1 dhe mund të aplikohen në sistemet që përshkruajnë këto specifikime.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline