Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Zelus Sol

Vaj emulsion (përzierje) për makineri metal punuese

Zelus Sol

Specifikimet

Segmentet

Përfitimet

 • Nuk përmban nitrid natriumi
 • Ka aftësi të mira të vendosjes së trungjeve
 • Is economical in use.
 • Nuk bën tym apo nuk digjet
 • Ka jetëgjatësi të mirë shërbimi

Përshkrimi

Zelus Sol është një vaj i tretshëm që formon emulsion qumështor me vetitë e larta antikorozive, në sajë të përmbajtjes së lartë të vajit, mbron elementët dhe llojet e makinave të përpunimit të metaleve.

Rymax Zelus Sol është i përshtatshëm për shumicën e operacioneve dhe materialeve të përpunimit të metaleve. Është i përshtatshëm për përpunimin e çelikut, hekurit, gizës, aluminit dhe lidhjeve të tij.

Zelus Sol është i lehtë për përzierje; thjesht shtojeni atë në ujë dhe përziheni miksimin deri në hollimin e duhur. Ky lubrifikant rekomandohet të përdoret ndërmjet 4% deri 6%. Nëse është hekur rekomandohet të përdorni produktin mbi 5%.

Produkte të ngjashme

Nuk ka produkte që lidhen me këtë produkt.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline