Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X

Rreth Rymax

Rymax është një markë lubrifikantësh ndërkombëtarë nga Holanda. Ne jemi të specializuar në lubrifikantët automobilistik dhe industrial. Angazhimi ynë për të qenë një lider i lubrifikantëve me cilësi të lartë na ka mundësuar një përfaqësim të suksesshëm dhe rritje të konsiderueshme në më shumë se 40 vende në mbarë botën. Përkushtimi që ne kemi ndaj punës sonë na ka lejuar të krijojmë një markë që është në gjendje të përmbushë dhe tejkalojë pritjet e konsumatorëve. Është përmes afrimitetit me partnerë dhe pasionit për shërbime të shkëlqyera, të shoqëruara me një gamë të plotë të lubrifikantëve me cilësi të lartë që jemi në gjendje të kemi sukses në industrinë tonë. Ne krenohemi në aftësinë tonë për të shkuar më lart për partnerët tanë, tregtarët dhe përdoruesit përfundimtarë. Kjo është ajo që na bën unike, kjo është ajo që na bën Rymax!

Fillimet tona

Historia jonë me lubrifikantë daton në fund të viteve 80. Që nga fillimi, ne kemi synuar cilësinë dhe ka qenë qëllimi ynë në gjithe këto vite, për të bërë Rymax Lubrifikant zgjidhjen më të mirë për lubrifikantë.

Ne kemi ndërtuar biznesin tonë duke krijuar marrëdhënie te forta dhe duke i kushtuar vëmendje më të madhe proçeseve tona dhe sistemeve të cilësisë. Prodhimet tona janë formuluar nga vajrat më të mira europiane dhe ISO 9001 çertifikimi garanton integritetin e produktit dhe kontrollin maksimal të cilësisë në të gjithë gamën, si dhe operacionet tona logjistike.

Premtimi ynë

Në filozofinë e mendimit të Rymax është përkushtimi për të sfiduar veten dhe për të surprizuar klientët tanë. Ne synojmë të shtyjmë veten në të mirë e aftësive tona, gjithmonë duke kërkuar për tu përmirësuar dhe vazhdimisht tejkalojnë pritjet e klientit tonë. Nga Rymax, ju mund të presin lubrifikantë cilësorë, ekspertizë të fortë, mbështetje të fortë dhe fleksibilitet për t'iu përshtatur nevojave tuaja të tregut.

Sepse ne jemi të përkushtuar!