Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Sliders Segments

 • Autovetura

  Linja Rymax Autovetura është projektuar për të përmbushur standardet e pranuara ndërkombëtarisht dhe ka disa miratime OEM. Lubrifikantët Rymax sigurojnë që motori, sistemi i transmetimit, sistemi hidraulik dhe komponentët e tjerë kryesorë të marrin nivelin optimal të mbrojtjes, zgjatjen e jetës së komponentit dhe mbajtjen ulur të kostove tuaja të mirëmbajtjes.

  Më shumë
 • Agrikulturë

  Përvoja jonë në këtë fushë mbulon fermat e vogla individuale deri në industritë e mëdha bujqësore të automatizuara.

  Më shumë
 • Marinë

  Vajrat Marlub Rymax janë formuluar me stoqe të bazës parafine të cilësisë së lartë dhe aditivëve të përzgjedhur që ofrojnë vetitë rezistente të shkëlqyera pastruese, shpërndarëse, anti veshje dhe oksidimi.

  Më shumë
 • Gara

  Linja Rymax Apollo R është zhvilluar posaçërisht për ngarje e automjeteve në kushte ekstreme. Apollo R është një linjë super performancë e lubrifikantëve për performancë dhe mbrojtur motorin nën kushtet më të vështira të punës.

  Më shumë
 • Industri

  Të gjitha vajrat industriale Rymax janë të kualitetit të lartë, duke rezultuar në mbrojtje të jashtëzakonshme për makinerit dhe reduktimin e mirëmbajtjes së motorit për shkak të jetëgjatësisë së shërbimit.

  Më shumë
 • Transport komercial

  Rymax ofron një gamë të gjerë të lubrifikantëve të mjeteve të rënda. Gama e automjeteve komerciale Rymax është projektuar për të përmbushur specifikimet e fundit të ACEA dhe API si dhe kërkesat e kërkuara nga motorët e rëndë.

  Më shumë
 • Motoçikletë

  Vajrat e motoçikletave ndryshojnë nga ato të autoveturave në shumë mënyra dhe në përgjithësi janë mjaft specifike për sa i përket përdorimit ose aplikimit. Kur krahasohen motorët e motoçikletave dhe të autoveturave pjesë për pjesë, një pamje e ndryshimeve mund të shihet qartë pasi secili motor përballet me sfida e lubrifikimit.

  Më shumë
 • Miniera

  Ndërsa punojmë me kompani të ndryshme minerare në mbarë botën, kuptojmë vlerën e shërbimit të shpejtë. Rymax garanton kontakt të drejtpërdrejtë me ekspertët tanë për të parandaluar çdo problem lubrifikimi.

  Më shumë
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline