Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Sliders Industial

Rymax ofron një gamë të gjerë të lubrifikantëve industrialë, vajrave hidraulikë, vajrave të kompresorëve dhe graso cilësore për tregun industrial. Ato janë të dizajnuara për të zgjatur kohën e mirëmbajtjes, për të rritur produktivitetin dhe për të ulur kostot e mirëmbajtjes.

Për shkak të cilësisë së lartë, produktet ofrojnë mbrojtje të jashtëzakonshme për makinat. Kjo rezulton në reduktimin e mirëmbajtjes së motorit për shkak të jetëgjatësisë më të gjatë. Të gjithë lubrifikantët janë të dizajnuara për të përmbushur kërkesat e fundit të prodhuesve të mjeteve dhe për të përmbushur standardet ndërkombëtare.

"Me gamën tonë të gjerë të produkteve ne do të jemi furnizuesi juaj me një ndalesë"

Shikoni të gjitha produktet

Mer broshurat

Shko në faqen tonë të shkarkimit, plotësoni të dhënat tuaja të kontaktit dhe merrni broshurat tona sot!

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline