Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Rymco Ship bijgesneden

Vajrat Rymax Marlub janë formuluar me vajra me bazë parafine të cilësisë së lartë dhe aditivëve të përzgjedhur cilësorë që ofrojnë vetitë rezistente të shkëlqyera pastruese, shpërndarse, anti veshje dhe oksidimi.

Rymax Marlub janë të rekomanduara për të gjithë motorët detarë me naftë me shpejtësi të mesme dhe të lartë  dhe në sisteme të caktuara të reduktimit të kambios, ky lloj lubrifikantit është specifikuar nga prodhuesi i pajisjeve.

“Vajrat Rymax Marlub janë formuluar me vajra të bazës parafine të cilësisë së lartë dhe aditivëve të përzgjedhur që ofrojnë veti të shkëlqyera pastruese, shpërndarëse, anti veshje dhe oksidimi.”Shikoni të gjitha produktet

Mer broshurat

Shko në faqen tonë të shkarkimit, plotësoni të dhënat tuaja të kontaktit dhe merrni broshurat tona sot!

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline