Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Sliders Motorcycle3

Vajrat e motoçikletave ndryshojnë nga ato të autoveturave në shumë mënyra dhe në përgjithësi janë mjaft specifike për sa i përket përdorimit ose aplikimit. Kur krahasohen të dy motorët e motoçikletave dhe autoveturave pjesë për pjesë, del një pamje e qartë e ndryshimeve dhe sfidave për lubrifikimin e secilit prej ketyre motorëve. 

Aftësitë që mund të konsiderohen si dallime të mëdha ndërmjet motoçikletave dhe autoveturave janë të renditura më poshtë. Këta marrin parasysh faktorin e projektimit i cili ndikon më së paku në kërkesat e lubrifikimit. 

Vetitë dalluese kryesore

 • Shpejtësia e motorit
 • Madhësia e motorit
 • Raporti i kompresionit
 • Aftësia e shpërndarjes

Siguria Rymax

 • Një gamë produktesh shumë e zgjeruar, i specializuar dhe i përditësuar
 • Një linjë e plotë e vajit motorik me 2 kohë, nga minerali në sintetikë të plotë
 • Një linjë e plotë e produkteve për motorët me 4 kohë
 • Vajrat e zinxhirit, grasot dhe produktet e mirëmbajtjes
 • Disa vajra të tjera dhe lëngje për motoçikleta
Shikoni të gjitha produktet

Mer broshurat

Shko në faqen tonë të shkarkimit, plotësoni të dhënat tuaja të kontaktit dhe merrni broshurat tona sot!

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline