Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Sliders PasCar2

Linja e Autoveturave Rymax është projektuar për të përmbushur standardet e pranuara ndërkombëtarisht dhe ka disa miratime OEM. 

Lubrifikantët Rymax sigurojnë që motori, sistemi i transmetimit, sistemi hidraulik dhe komponentët e tjerë kryesorë të marrin nivelin optimal të mbrojtjes, zgjatjen e jetës së komponentëve dhe uljen e kostove tuaja të mirëmbajtjes.

Vajrat janë të ndara në teknologji të ndryshme për të përmbushur kërkesat e makinave moderne dhe të vjetra: 

 • Linja Platin
 • Linjë e Artë
 • Linjë e Argjend
 • Linja e Bronzit

Siguria Rymax

 • Vajra motorikë me performancë të lartë
 • Kursim i jashtëzakonshëm i karburantit
 • Intervale te gjata te ndrimit të vajit
 • Shkarkime të ulëta të gazrave
 • Mbrojtje maksimale ndaj konsumit të komponentëve
 • Lubrifikim i shkëlqyer në të dy temperaturat e larta dhe të ulëta
Shikoni të gjitha produktet

Mer broshurat

Shko në faqen tonë të shkarkimit, plotësoni të dhënat tuaja të kontaktit dhe merrni broshurat tona sot!

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline