Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Slider Audi2

Linja Apollo R është linja jonë e re e vajrave të motorrit. Produktet Apollo R janë zhvilluar për motorët e garave, për gara mbi dhe jashtë pistave të asfaltit. Këto vajra sigurojnë një shtres lubrifikimi jashtëzakonisht të shpejtë dhe të qëndrueshëm në fillim të ftohtë dhe e mbajnë shtresën e fortë të lubrifikimit edhe kur motori është mbi kufijtë e tij. 

Linja APOLLO R është testuar gjerësisht në terren dhe është projektuar për të gjeneruar kuaj-fuqi maksimale dhe mbrojtjen përfundimtare të motorit në rrethana ekstreme. Krahas vajrave të motorit Apollo R, ne kemi prezantuar edhe vajra për kambio për gara, lengje frenash për gara dhe vajra për motoçikleta garash. Të gjitha nën emrin 'R'.

Përfitimet

 • Performancë superiore dhe mbrojtje maksimale në aplikacionet me performancë të lartë në gara
 • Kontroll i shkëlqyeshëm i viskozitetit dhe avullueshmëri e ulët.
 • Mbrojtje maksimale nën nxehtësinë ekstreme
 • Karakteristikat optimale të temperaturës së ulët që sigurojnë fillimin e lehtë dhe lubrifikimin e menjëhershëm në të gjitha kushtet klimaterike.
 • Stabilitet i jashtëzakonshëm termik dhe shpërndarës, duke ruajtur viskozitetin e saj gjatë shërbimit.
Shikoni të gjitha produktet

Mer broshurat

Shko në faqen tonë të shkarkimit, plotësoni të dhënat tuaja të kontaktit dhe merrni broshurat tona sot!

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline