Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Sliders Transport

Rymax ofron një gamë të gjerë të lubrifikantëve për mjetet e rënda. Gama e automjeteve komerciale Rymax është projektuar për të përmbushur specifikimet e fundit të ACEA dhe API si dhe kërkesat e kërkuara nga motorët e rëndë. 

Formuluar posaçërisht për aplikimet e automjeteve "mbi autostradë" dhe "jashtë autostrade", lubrifikantët tanë për mjete të rënda janë në dispozicion në klasa të ndryshme të përshtatshme për rrethana normale dhe të rënda. Miratuar nga prodhuesit kryesorë, si Mercedes Benz, MAN, Volvo dhe Renault, vajrat e mjeteve të rënda të Rymax jo vetëm që do të lubrifikojnë dhe mbrojnë flotën tuaj komerciale, por gjithashtu do të sigurojnë fuqinë shtesë që duhet për të ruajtur qëndrueshmërinë në punë.

Rymax siguron

 • Një shumë llojshmëri lubrifikantësh shumë i specializuar dhe i përditësuar
 • Produkte me jetëgjatësi shërbimi
 • Produkte për kursimin e karburantit
 • Produkte për shkarkime të ulët të gazrave
Shikoni të gjitha produktet

Mer broshurat

Shko në faqen tonë të shkarkimit, plotësoni të dhënat tuaja të kontaktit dhe merrni broshurat tona sot!

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline