Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X

Transport komercial

Rymax ofron një gamë të gjerë të lubrifikantëve të mjeteve të rënda. Gama e automjeteve komerciale Rymax është projektuar për të përmbushur specifikimet e fundit të ACEA dhe API si dhe kërkesat e kërkuara nga motorët e rëndë.

Rymax ofron një gamë të gjerë të lubrifikantëve për mjetet e rënda. Gama e automjeteve komerciale Rymax është projektuar për të përmbushur specifikimet e fundit të ACEA dhe API si dhe kërkesat e kërkuara nga motorët e rëndë. 

Formuluar posaçërisht për aplikimet e automjeteve "mbi autostradë" dhe "jashtë autostrade", lubrifikantët tanë për mjete të rënda janë në dispozicion në klasa të ndryshme të përshtatshme për rrethana normale dhe të rënda. Miratuar nga prodhuesit kryesorë, si Mercedes Benz, MAN, Volvo dhe Renault, vajrat e mjeteve të rënda të Rymax jo vetëm që do të lubrifikojnë dhe mbrojnë flotën tuaj komerciale, por gjithashtu do të sigurojnë fuqinë shtesë që duhet për të ruajtur qëndrueshmërinë në punë.

Rymax siguron

  • Një shumë llojshmëri lubrifikantësh shumë i specializuar dhe i përditësuar
  • Produkte me jetëgjatësi shërbimi
  • Produkte për kursimin e karburantit
  • Produkte për shkarkime të ulët të gazrave