Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X

Industri

Të gjitha vajrat industriale Rymax janë të kualitetit të lartë, duke rezultuar në mbrojtje të jashtëzakonshme për makinerit dhe reduktimin e mirëmbajtjes së motorit për shkak të jetëgjatësisë së shërbimit.

Rymax ofron një gamë të gjerë të lubrifikantëve industrialë, vajrave hidraulikë, vajrave të kompresorëve dhe graso cilësore për tregun industrial. Ato janë të dizajnuara për të zgjatur kohën e mirëmbajtjes, për të rritur produktivitetin dhe për të ulur kostot e mirëmbajtjes.

Për shkak të cilësisë së lartë, produktet ofrojnë mbrojtje të jashtëzakonshme për makinat. Kjo rezulton në reduktimin e mirëmbajtjes së motorit për shkak të jetëgjatësisë më të gjatë. Të gjithë lubrifikantët janë të dizajnuara për të përmbushur kërkesat e fundit të prodhuesve të mjeteve dhe për të përmbushur standardet ndërkombëtare.

"Me gamën tonë të gjerë të produkteve ne do të jemi furnizuesi juaj me një ndalesë"