Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X

Marinë

Vajrat Marlub Rymax janë formuluar me stoqe të bazës parafine të cilësisë së lartë dhe aditivëve të përzgjedhur që ofrojnë vetitë rezistente të shkëlqyera pastruese, shpërndarëse, anti veshje dhe oksidimi.

Vajrat Rymax Marlub janë formuluar me vajra me bazë parafine të cilësisë së lartë dhe aditivëve të përzgjedhur cilësorë që ofrojnë vetitë rezistente të shkëlqyera pastruese, shpërndarse, anti veshje dhe oksidimi.

Rymax Marlub janë të rekomanduara për të gjithë motorët detarë me naftë me shpejtësi të mesme dhe të lartë  dhe në sisteme të caktuara të reduktimit të kambios, ky lloj lubrifikantit është specifikuar nga prodhuesi i pajisjeve.

“Vajrat Rymax Marlub janë formuluar me vajra të bazës parafine të cilësisë së lartë dhe aditivëve të përzgjedhur që ofrojnë veti të shkëlqyera pastruese, shpërndarëse, anti veshje dhe oksidimi.”