Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X

Miniera

Ndërsa punojmë me kompani të ndryshme minerare në mbarë botën, kuptojmë vlerën e shërbimit të shpejtë. Rymax garanton kontakt të drejtpërdrejtë me ekspertët tanë për të parandaluar çdo problem lubrifikimi.

Ndërsa punojmë me kompani të ndryshme minerare në mbarë botën, kuptojmë vlerën e shërbimit të shpejtë. Një minierë operuese 24 orëshe jo vetëm që duhet të mbështetet në produktet e saj, por edhe në shërbimin e furnizuesve të tyre. Rymax garanton kontakt të drejtpërdrejtë me ekspertët tanë për të parandaluar çdo problem me lubrifikimin.

ROLI VITAL I LUBRIFIKANTËVE
Nëse jeni aktiv në industrinë e minierave sipërfaqësore apo nëntokësore. Pavarësisht nëse janë buldozerë, dërrmues ose ngarkues me rrota mjetet që po përdorni, lubrifikantët tanë Rymax Minierë do t'ju ndihmojnë me të gjitha nevojat specifike të industrisë minerare. Lubrifikantët kanë një rol vendimtar në ruajtjen e qëndrueshmërisë të të gjitha pjesëve dhe komponentëve të tjerë. Produktet tona sigurojnë njetet tuaja me lubrifikim e duhur, i cili do të përmirësojë produktivitetin tuaj dhe gjithashtu do të sjell përfitime të qëndrueshme.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR
Gama jonë e produkteve përbëhet nga lubrifikantë mineral dhe sintetik dhe graso. Produktet tona minerale do të marrin punën në shumicën e rasteve por ndonjëherë ju do të përballeni me kushte të rënda, të cilat kërkojnë produkte sintetike me performancë më të lartë. Produktet tona sintetike Rymax janë të formuluara posaçërisht për të ofruar avantazhe dhe përfitime unike në krahasim me vajrat minerale.

“Sigurimi i mjetit tuaj me lubrifikimin e duhur do të përmirësojë mirëmbajtjen dhe praktikat e biznesit, do të ulë kostot e përgjithshme”