Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X

Autovetura

Linja Rymax Autovetura është projektuar për të përmbushur standardet e pranuara ndërkombëtarisht dhe ka disa miratime OEM. Lubrifikantët Rymax sigurojnë që motori, sistemi i transmetimit, sistemi hidraulik dhe komponentët e tjerë kryesorë të marrin nivelin optimal të mbrojtjes, zgjatjen e jetës së komponentit dhe mbajtjen ulur të kostove tuaja të mirëmbajtjes.

Linja e Autoveturave Rymax është projektuar për të përmbushur standardet e pranuara ndërkombëtarisht dhe ka disa miratime OEM. 

Lubrifikantët Rymax sigurojnë që motori, sistemi i transmetimit, sistemi hidraulik dhe komponentët e tjerë kryesorë të marrin nivelin optimal të mbrojtjes, zgjatjen e jetës së komponentëve dhe uljen e kostove tuaja të mirëmbajtjes.

Vajrat janë të ndara në teknologji të ndryshme për të përmbushur kërkesat e makinave moderne dhe të vjetra: 

  • Linja Platin
  • Linjë e Artë
  • Linjë e Argjend
  • Linja e Bronzit

Siguria Rymax

  • Vajra motorikë me performancë të lartë
  • Kursim i jashtëzakonshëm i karburantit
  • Intervale te gjata te ndrimit të vajit
  • Shkarkime të ulëta të gazrave
  • Mbrojtje maksimale ndaj konsumit të komponentëve
  • Lubrifikim i shkëlqyer në të dy temperaturat e larta dhe të ulëta