Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X

Gara

Linja Rymax Apollo R është zhvilluar posaçërisht për ngarje e automjeteve në kushte ekstreme. Apollo R është një linjë super performancë e lubrifikantëve për performancë dhe mbrojtur motorin nën kushtet më të vështira të punës.

Linja Apollo R është linja jonë e re e vajrave të motorrit. Produktet Apollo R janë zhvilluar për motorët e garave, për gara mbi dhe jashtë pistave të asfaltit. Këto vajra sigurojnë një shtres lubrifikimi jashtëzakonisht të shpejtë dhe të qëndrueshëm në fillim të ftohtë dhe e mbajnë shtresën e fortë të lubrifikimit edhe kur motori është mbi kufijtë e tij. 

Linja APOLLO R është testuar gjerësisht në terren dhe është projektuar për të gjeneruar kuaj-fuqi maksimale dhe mbrojtjen përfundimtare të motorit në rrethana ekstreme. Krahas vajrave të motorit Apollo R, ne kemi prezantuar edhe vajra për kambio për gara, lengje frenash për gara dhe vajra për motoçikleta garash. Të gjitha nën emrin 'R'.

Përfitimet

  • Performancë superiore dhe mbrojtje maksimale në aplikacionet me performancë të lartë në gara
  • Kontroll i shkëlqyeshëm i viskozitetit dhe avullueshmëri e ulët.
  • Mbrojtje maksimale nën nxehtësinë ekstreme
  • Karakteristikat optimale të temperaturës së ulët që sigurojnë fillimin e lehtë dhe lubrifikimin e menjëhershëm në të gjitha kushtet klimaterike.
  • Stabilitet i jashtëzakonshëm termik dhe shpërndarës, duke ruajtur viskozitetin e saj gjatë shërbimit.