Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Apollo R SAE 10W/60

Vaj motori për gara plotësisht sintetik

Apollo R SAE 10W/60

Specifikimet

 • ACEA A3/B4
 • API CF
 • API SN

Segmentet

Autovetura, Gara

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Linja Apollo R është linjën tonë e re e vajrave të motorit. Produktet Apollo R janë zhvilluar për motorët e garave, për gara mbi dhe jashtë piste. Këto vajra sigurojnë një shtresë lubrifikanti jashtëzakonisht të shpejtë dhe të qëndrueshëm në fillim të ftohtë dhe mbajnë shtresën e fortë të lubrifikimit edhe kur motori është duke punuar në kufijtë e tij. Linja Apollo R është testuar gjerësisht në këtë fushë dhe është projektuar për të gjeneruar kuaj-fuqi maksimale dhe mbrojtjen përfundimtare të motorit në rrethana ekstreme. Krahas vajrave të motorit Apollo R, ne kemi prezantuar edhe vajra kambio për gara, lëngje të frenave për gara dhe vajra për motoçikleta garash. Të gjitha nën emrin ‘R’.

Produkte të ngjashme

Nuk ka produkte që lidhen me këtë produkt.

Në dispozicion në

 • 0.12L
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2019 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline