Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Atexio VI

Vaj transmisioni automatik plotësisht sintetik

Atexio VI

Specifikimet

 • Mercon LV
 • Mercon SP
 • GM DEXRON II E
 • GM DEXRON III
 • GM DEXRON VI

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Gara

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Extremely low pour point to allow easy gear shift at cold start
 • High and very stable viscosity index
 • Improved resistance against oxidation, mechanical wear, corrosion and foam building.
 • Extended drain interval for new GM automatic transimmisions compared to DEXRON III

Përshkrimi

Atexio VI është një vaj transmisioni plotësisht sintetik, i zhvilluar veçanërisht për transmisionet automatike të General Motors. Ai është gjithashtu i përshtatshëm për sistemet e grupit të timonit dhe disa sistemeve hidraulike, ku kërkohet një qarkullim i mirë në temperatura të ulëta.

Atexio VI është vaj që mbush ose rimbush transmisionet automatike ku përshkruhet një DEXRON VI ose DEXRON III. Në krahasim me DEXRON III, Atexio VI ka një indeks viskoziteti shumë të lartë e të qëndrueshëm dhe një rezistencë të përmirësuar ndaj korrozionit dhe oksidimit. Për shkak të këtyre përmirësimeve intervali i ndrimit të transmisioneve të reja automatike GM është dyfishuar.

Atexio VI plotëson specifikimet e DEXRON VI i cili është zhvilluar posaçërisht për transmisionin e ri Hydra-Matic me gjashtë shpejtësi të General Motors. Ky ATF kërkohet në të gjitha transmisionet automatike të General Motors ndërtuar në 2006 ose më vonë.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline