Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime

Casdax M2 FG

Graso për industrinë e ushqimit me kalcium sulfonate

Përshkrim

Përfitime

  • Stabilitet mekanik superior kundrejt trashjes, veçanërisht në prani të nxehtësisë dhe ujit
  • Pika e lartë e shkrirjes, zakonisht më e madhe se 300 ºC
  • Cilësi të shkëlqyeshme EP dhe AW të qënësishme në trashësin
  • Nuk kërkon përdorimin e aditiveve shtesë
  • Nuk përmban ngjyrues
  • Sulfonatet njihen dhe përdoren për cilesite e tyre të shkëlqyera për parandalimin e ndryshkjes
  • Formuluar për rezistencë të shtuar ndaj ujit
  • Rezistencë e shkëlqyer korrozioni
  • Formulohet me vaj të bardhë
  • Performanca e jetëgjatësisë rritet në mënyrë tipike nga dy deri në tre herë më shumë se ajo e një vaji të perbere me vaj mineral

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs