Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
ACEA A3
ACEA A3/B4
ACEA B4
ACEA E7
API CI-4
API CH-4
API SL
ALLISON C4
CATERPILLAR ECF-1A
CUMMINS CES 20071
CUMMINS CES 20072
CUMMINS CES 20076
CUMMINS CES 20077
CUMMINS CES 20078
DEUTZ DQC III-10
JASO DH-1
MACK EO-M PLUS
MACK EO-N
MAN 3275
MB 228.1
MB 228.3
MB 229.1
MTU Type 2
Renault TRUCK RLD
Renault TRUCK RLD-2
VOLVO VDS-3
Global DHD-1
Segmente
Commercial Transport
Agriculture
Mining

Endurox LD SAE 20W-50

Vaj motori për kamionë mineral dhe gjysëm sintetik

Përshkrim

Endurox LD SAE 20W-50 is developed according to the latest oil consumption- and exhaust emission norms. It meets all American Petroleum Institute API CI-4 requirements for Heavy-Duty engine lubricants. It also meets a wide range of OEM specifications. Our Endurox LD range comes with 2 mineral blends and one semi synthtic blend; SAE 10W-40. The base oils used for this semi synthetic blend offers better performance and a longer drain interval. These are the heavy duty engine oils that have it all. Performance that goes beyond CI-4/SL Worldwide OEM approvals. Mack’s tough new EO-M Premium Plus, Cummins 20078, Volvo VDS-3, and more. So no matter what kind of fleet you operate, these outstanding engine oils give you the proven protection you need to keep running smoothly.

Përfitime

  • Endurox LD plotëson normat e fundit strikte në lidhje me depozitat në kurorën e pistonit, gropën e sipërme të pistonit dhe pjesën tjetër të pistoneve.
  • Vetitë optimale në temperaturë të ulët për të siguruar fillimin e lehtë dhe lubrifikimin e menjëhershëm nën të gjitha kushtet klimaterike

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs