Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
Segmente
Passenger Car
Commercial Transport
Racing

Engine Flush

Pastron motorin përpara cdo ndrimi të vajit
Blini në Amazon

Përshkrim

  1. Para se të ndryshoni vajin, derdhni përmbajtjen e një shishje kur motori të jetë i ngrohtë
  2. Lëreni motorin të punojë për 15 minuta, ose me xhiro të ulta ose të larta
  3. Derdhni vajin nga sotokarti
  4. Zëvendësoni filtrin e vajit
  5. Mbushni motorin me vajin e ri

Përfitime

  • Pastron mbetjet brendësisht me agjentë pastrimi shumë të efektshëm
  • Eliminon gomën, llakun dhe llumet
  • Fshin lehtësisht ndotësit si depozitat e karbonit, blozat dhe lëngjet (mbetjet e ujit dhe karburantit)
  • Redukton konsumin e karburantit dhe shkarkimin e emetimeve duke rivendosur gjëndjen e motorit dhe duke bërë të mundur që vaji i freskët të performojë në mënyrë optimale

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs