Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Gasoline Performance Improver

Përmirson, zvogëlon, pastron, lubrifikon, parandalon, eleminon, mbron

Gasoline Performance Improver

Specifikimet

Segmentet

Autovetura, Gara

Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Përmirsuesi i Performancës të Benzinës Rymax është një aditiv më shumë për motorët me benzinë që pastron sistemin e plotë të karburantit duke përfshirë valvulat, karburatorët e ndotur dhe injektorët e bllokuar. Rivendos fuqinë dhe performancën.

Si ta përdorim?
Ky aditiv mund të përdoret në të gjithë motorët benzinë (me plumb ose pa plumb) me injektorë ose karburatorë. Nuk do të dëmtojë konvertuesit katalitikë

Dozimi
Një shishe trajton 40 deri në 60 litra benzinë. Përdorimi normal: një shishe çdo 2.000 km. Përdorimi intensiv ose sportiv: një shishe për çdo mbushje të rezervuarit të karburantit.

Produkte të ngjashme

Nuk ka produkte që lidhen me këtë produkt.

Në dispozicion në

 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2019 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline