Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Gevitro TDL SAE 80W/90

Vaj transmisioni

Gevitro TDL SAE 80W/90

Specifikimet

 • API GL-3
 • API GL-4
 • API GL-5
 • API MT-1
 • MACK GO-J
 • MAN 341 E2
 • MAN 342 M2
 • MB 235.0
 • MIL-L-2105
 • SCANIA STO 1:0
 • VOLVO 97310
 • ZF TE-ML 02B
 • ZF TE-ML 05A
 • ZF TE-ML 07A
 • ZF TE-ML 08
 • ZF TE-ML 12E
 • ZF TE-ML 16B
 • ZF TE-ML 16C
 • ZF TE-ML 16D
 • ZF TE-ML 17B
 • ZF TE-ML 19B
 • ZF TE-ML 21A

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Mbrojtje optimale e sinkronizimit dhe ingranazheve në të gjithë linjën e transmetimit.
 • Rezistencë e shkëlqyer ndaj veshjes, korrozionit dhe formimit të shkumave.
 • Performanca e shkëlqyer në të gjitha kushtet e temperaturës, për një mbulim të përsosur atmosferik në të gjitha sezonet.

Përshkrimi

Gevitro TDL është vaj transminsioni i përshtatshëm për përdorim aty ku rekomandohet një API GL-3, 4 ose 5. Mund të përdoret në kuti konvencionale moderne dhe në diferencialet boshtore të pasme të auto veturave, kamionëve ose autobusëve, në kushte të lehta ose shumë të rënda. Këto produkte lejojnë përdorimin e një lubrifikanti të vetëm në boshtet e pasme, transmetimet manuale të sinkronizuara dhe jo të sinkronizuara dhe për këtë arsye ndihmon racionalizimin e produkteve.

Ky lubrifikant nuk është i përshtatshëm për përdorim në diferenciale (limited slip) të kufizuar.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline