Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Gevitro TDL SS SAE 75W/90

Vaj transmisioni gjysëm sintetik

Gevitro TDL SS SAE 75W/90

Specifikimet

 • API GL-3
 • API GL-4
 • API GL-5
 • API MT-1
 • MACK GO-J
 • MAN 341 Z1
 • MAN 341 Z2
 • MAN 342 M2
 • MB 235.0
 • MIL-PRF-2105E
 • MIL-PRF-2105E
 • SCANIA STO 1:0
 • VOLVO 97310
 • ZF TE-ML 02B
 • ZF TE-ML 05A
 • ZF TE-ML 07A
 • ZF TE-ML 08
 • ZF TE-ML 12L
 • ZF TE-ML 16B
 • ZF TE-ML 16C
 • ZF TE-ML 16D
 • ZF TE-ML 17B
 • ZF TE-ML 19B
 • ZF TE-ML 21A
 • ZF TE-ML 12L
 • Arvin Meritor 076-N

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Mbrojtje optimale e sinkronizimit dhe ingranazheve në të gjithë linjën e transmetimit.
 • Rezistencë e shkëlqyer ndaj veshjes, korrozionit dhe formimit të shkumave.
 • Stabilitet i shkëlqyer termik, oksidues dhe pastrues
 • Performanca e shkëlqyer në të gjitha kushtet e temperaturës, për një mbulim të përsosur atmosferik në të gjitha sezonet.

Përshkrimi

Gevitro TDL është një vaj gjysëm sintetikë transminsioni. Vaj i përshtatshëm për përdorim aty ku rekomandohet një API GL-3, 4 ose 5. Mund të përdoret në kutitë konvencionale moderne dhe në diferencialet e pasme të autoveturave, kamionëve ose autobusëve, në kushte të lehta ose shumë të rënda. Këto produkte lejojnë përdorimin e një lubrifikanti të vetëm në boshtet e pasme, transmetimet manuale të sinkronizuara dhe jo të sinkronizuara dhe për këtë arsye ndihmon në racionalizimin e produkteve.

Ky lubrifikant nuk është i përshtatshëm për përdorim në diferenciale të tipit (limited slip) të kufizuar.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline