Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Helios XR SAE 15W/40

Vaj motori multigrade gjysëm sintetik

Helios XR SAE 15W/40

Specifikimet

 • API CF-4
 • API SG
 • MIL-L-2104D
 • MIL-L-46152EC

Segmentet

Autovetura, Transport komercial

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Shkalla e lartë e shpërndarjes dhe detergjentit
 • Mbrojtje e shkëlqyer kundër llumit të zi në motorët e benzinës

Përshkrimi

Lubrifikimi i flotës me mjete të përzier, nga kamionë me naftë me motor turbo te benzina ose LPG, te autoveturat. Gama jonë Helios XR vjen në dy produkte minerale SAE 15W / 40 dhe 20W / 50 dhe një përzierje gjysmë sintetike: SAE 10W / 40. Helios XR siguron mbrojtje të shkëlqyer kundër llumit të zi në motorët me benzinë. Por gjithashtu detergjente dhe shpërndarje të shkëlqyera që sigurojnë pastërtinë optimale të motorëve të naftës.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline