Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Hydra HT ECO

Vaj hidraulik i biodegradushëm me hidro-trajtim

Hydra HT ECO

Specifikimet

 • EATON VICKERS M-2950-S and I-286-S
 • Denison HF-0
 • Bosch Rexroth
 • DIN 51524/3

Segmentet

Industri

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Jetëgjatësi (deri në 10.000 orë në testin anti-oksidues ASTM D943), tri herë më shumë se vajrat hidraulike konvencionale
 • Formulimi Ashless
 • Vetitë e shkëlqyera të lëshimit dhe ndarjen e ajrit nga vaji.
 • Aftësi e fërkimit të ulët
 • Aftësi përshtatje në temperatura të ulëta dhe të larta
 • Nuk lejon formimin e llumit ose depozitave në sajë të mungesës së komponimeve aromatike në vajrat bazë

Përshkrimi

Hydra HT ECO është një vaj hidraulik anti-veshje e cilësisë së lartë, duke përdorur vajin bazë të trajtuar me hidro-trajtim dhe pa teknologji shtesë të zinkut. Falë biodegradueshmërisë së shkëlqyer të saj, mund të përdoret në zona të ndjeshme mjedisore, siç është puna në pyje. Ky vaj hidraulik garanton performancën optimale dhe jetë të gjatë shërbimi edhe në operacione me temperaturë të lartë.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline