Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Lindax EP 00

Graso për kushineta nën presion ekstrem me përbërje litiumi

Lindax EP 00

Specifikimet

 • NLGI-00

Segmentet

Transport komercial, Agrikulturë, Miniera, Industri

Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Lindax EP 00 është një lubrikant i trashë litiumi i bazuar në vaj mineral. Graso përmban antioksidantë, frenues korrozioni dhe EP / AW aditivë.

Produkti është një graso EP për shumë qëllime, mund të përdoret në aplikime të ndryshme brënda kufijve të caktuar të temperaturës. Grasot lubrifikuese ofrojnë stabilitet të mirë mekanik, kapacitet mbajtës të ngarkesës dhe mbrojtje nga korrozioni.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline