Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
API SM
JASO MA
JASO MA-2
Segmente
Motorcycle

Motrax 4T FS SAE 10W/40

Vaj motori 4-kohësh plotësisht sintetik

Përshkrim

Motrax 4T FS është vaj motori plotësisht sintetik i pa modifikuar për fërkime, i zhvilluar posaçërisht për ciklet motorike 4-kohësh. Ky vaj mund të aplikohet edhe në transmesionet e motorit ku përshkruhet me këto të dhëna SF, SG, SH ose SL.

Motrax 4T FS është i përshtatshëm për udhëtime të gjata, gara dhe moto-cross. Përmban aditivë,të cilët sigurojnë veshje të shkëlqyera, presioni ekstrem dhe anti-korrozioni, si dhe një indeks të lartë viskoziteti. Pastrues efektivë dhe aditivët shpërndarës i bëjnë të mundur vajit të minimizojë depozitat dhe ndotjen.

Përfitime

  • Stabiliteti termo-oksidativ i jashtëzakonshëm
  • Aftësia për kontrollin e fërkimit eliminojnë rëshqitjen e freksionit
  • Excellent anti-wear, anti-rust and anti-corrosion properties, as well as outstanding detergency and dispersancy for an optimum protection of the engine.
  • Outstanding low temperature properties to guarantee am easy starting in winter and ensure an effective lubrication at start up.
  • Low volatility thanks to synthetic base oils, reducing oil consumption.

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs