Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
ACEA A3
ACEA A3/B4
ACEA B4
API CF
API SN
MB 229.1
MB 229.3
Porsche A40
Renault RN 0700
Renault RN0710
VW 502.00
VW 505.00
Segmente
Passenger Car

Posidon SAE 5W/50

Vaj motori gjysm dhe plotësisht sintetik

Përshkrim

Përfitime

  • Produkt i jashtëzakonshëm termik dhe shperndares i qëndrueshëm, duke ruajtur viskozitetin e tij gjatë jetës së shërbimit
  • Luhatshmëri e ulët
  • Viskozimetria optimale me temperaturë të ulët siguron fillimin e lehtë dhe lubrifikimin e menjëhershëm në të gjitha kushtet klimatologjike

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs