Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
ACEA A3/B4
API CF
API SL
BMW LL-01
GM-LL-A-025
GM-LL-B-025
MB 229.5
VW 502.00
VW 505.00
Segmente
Passenger Car

Posidon XT SAE 5W/30

Vaj motori i plotë sintetik

Përshkrim

Vajrat motorike me performancë të lartë të makinave të pasagjerëve, të formuluara nga stoqet e bazës sintetike me cilësi të lartë dhe teknologjinë shtuese të përparuar. Varg jonë Syrinx përbëhet nga përzierje gjysmë sintetike, SAE 10W / 40 dhe tre blends sintetike të plotë. Syrinx është zhvilluar posaçërisht për të gjithë motorët modernë turbocharged, high output benzinë dhe diesel të makinave të pasagjerëve, SUVs, furgonë të lehta dhe kamionë. Syrinx është projektuar për të ofruar një jetë të gjatë shërbimi dhe minimizon depozitat në motor dhe turbocharger për të siguruar fuqinë e motorit të vlerësuar dhe çift rrotullues.

Vajrat Posidon XT janë të dizajnuara që të tejkalojnë specifikimet e fundit të industrisë dhe kërkesat e mbushjes së shërbimit të prodhuesve të mëdhenj të makinave. Rekomanduar për të gjitha mjetet moderne duke përfshirë performancën e lartë, turbocharged, multi valve, benzinë injeksion direkt dhe motorët me naftë të makinave të pasagjerëve. Syrinx tejkalon kërkesat e makinave moderne të pasagjerëve evropiane, të Amerikës së Veriut dhe të Japonisë, duke përfshirë makinat e garave me benzinë.

Përfitime

  • Stabiliteti termo-oksidativ i jashtëzakonshëm
  • Redukton veshjen e motorit dhe llustrimin
  • Ekonomia e karburantit
  • Vetitë e shkëlqyera të temperaturës së ulët për të siguruar lëvizjen e lehtë edhe në dimër të ftohtë.

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs