Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Styx UTTO SAE 80W

Vaj transminsioni universal për traktorë

Styx UTTO SAE 80W

Specifikimet

 • API GL-4
 • ALLISON C4
 • CATERPILLAR TO-2
 • EATON VICKERS I-280-S
 • EATON VICKERS M-2950-S
 • FORD M2C86A
 • FORD M2C86B
 • FORD M2C134D
 • Case MS 1204
 • Case MS 1206
 • Case MS 1207
 • Case MS 1209
 • Denison (pump only) HF (-0-2)
 • DIN 51524-3
 • JOHN DEERE JDM J20C
 • JOHN DEERE JDM J20D
 • VOLVO WB 101
 • ZF TE-ML 03E
 • ZF TE-ML 05F
 • ZF TE-ML 06K
 • Massey Ferguson MF 1135
 • Massey Ferguson MF 1143
 • Massey Ferguson MF 1145
 • Sauer Sundstran/Danfoss
 • JCMAS HK P-041
 • Kubota: UDT fluid
 • NH410B
 • NH420A
 • New Holland 82948718
 • Valtra G2-08
 • Valtra G2-B10
 • I.H.C: B-5 & B-6 Hydran
 • White: Q-1705
 • White: Q-1722
 • White: Q-1766B
 • White: Q-1802
 • White: Q-1826

Segmentet

Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Kapacitet mbajtës i ngarkesës së lartë
 • Ai i siguron sistemeve hidraulike funksionimin e duhur, zvogëlon gryerjet, garanton funksionimin e duhur të freksionit, frenave dhe të filtrave shumë mirë.

Përshkrimi

Styx UTTO është një lubrifikant multifunksional i shquar për sistemet hidraulike dhe të transmisionit për traktorë. Styx UTTO është i përshtatshëm për traktorë që u nevoitet një lubrifikant për sistemin hidraulik, transmetimin, frenat e lagura dhe të freksionit. Styx UTTO është formuluar nga vajra me bazë minerale dhe aditivë të posaçëm për të përmirësuar viskozimetrin, përmban anti-ferkues dhe presion ekstrem për të parandaluar konsumimin e sipërfaqeve metalike me shpejtësi të lartë dhe ngarkesa të rënda. Styx UTTO është i përshtatshëm për të gjithë traktorët modernë. 

Styx UTTO nuk është një vaj motori.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline