Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Themperion ISO-VG 46

Vaj për transferim nxehtësie

Themperion ISO-VG 46

Specifikimet

Segmentet

Miniera, Industri

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Stabilitet i shkëlqyer termik, oksidues dhe pastrues
 • Rezistencë e jashtëzakonshme ndaj plasaritjeve termike dhe dekompozimit për të mundësuar performancë të shkëlqyeshme të vajit me ruajtje të mirë të aftësisë së transferimit të nxehtësisë, duke lejuar një performancë deri në maksimum të temperaturës së vaj
 • Minimizon formimin e depozitave dhe rritjen e viskozitetit
 • Jo gryerse ndaj aluminit, çelikut, bakrit, ose bronzit

Përshkrimi

Vaj i transferimit të nxehtësisë është një vaj me cilësi të lartë që përdoret për mbushjen e njësive të transferimit të nxehtësisë, të destinuara për përdorim në njësitë e ngrohjes indirekte e të mbyllura. Përbërja me bazë parafine të përzgjedhur me kujdes janë rezistente ndaj plasaritjeve termike dhe oksidimit kimik, në sajë të stabilitetit të shkëlqyer të oksidimit. Vaj i transferimit të nxehtësisë është termikisht shumë i qëndrueshëm dhe është i aftë për shërbim të gjatë pa rritjen e viskozitetit ose formimin e depozitave.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline