Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Vector 3

Vaj frenash hidraulik dot 3

Vector 3

Specifikimet

 • ISO 4925
 • DOT 3
 • US FMVSS 116 DOT 3
 • SAE J 1703

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Vector 3 është një vaj frenash me disk për Makineri të Rënda pune që tejkalon SAE J1703 dhe Standardin e Sigurisë së Automjeteve Federale të Shteteve të Bashkuara 116, specifikimet DOT 3 dhe ISO 4925.

Vajrat tona të frenave janë krejtësisht të miksueshëm me njëritjetrin dhe janë në përputhje me DOT Glikol të tjerë të miratuar dhe vajra të tjerë të frenimit . Megjithatë, mos i përziheni me vajra të frenave të tipit silikoni ose vajra të esterit të silikatit.

Cilësia e mirë e vajit të frenave është thelbësore për sistemet për të operuar në kushte të rënda. Gjatë punës, vaji i frenave thith lagështi që shkakton një reduktim të ndjeshëm në pikën e vlimit të vajit të frenave. Një rrezik konsekuent i kësaj është i ashtuquajturi “marje ajri”. Vektori 3 tejkalon standardet ndërkombëtare që përcaktojnë vlerat minimale për pikën e vlimit të lagësht dhe të thatë. Duke vepruar kështu, ne ofrojmë një certifikim të konsiderueshëm të sigurisë kundër marrjes së ajrit.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline